Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Trudnica poginula dok je išla na porođaj: Godinama se borila da dobije dijete, porodica van sebe

Mlada trudnica poginula je zajedno sa svojom majkom u saobraćajnoj nesreći dok je išla u bolnicu na porođaj. Nastavnica fizičkog vaspitanja Кarolina Palermo (26) nastradala je u srijedu u brazilskom gradu Kaseresu kad se automobil kojim je išla u porodilište sudario sa drugim vozilom nakon što je izgubio kontrolu u lošim vremenskim uslovima. Vozač je navodno prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim automobilom. Vozilo se prema navodima lokalnih medija prepolovilo i dio je odbačen sa puta zajedno sa jednim od putnika. Ivoneta Palermo (49), majka nastradale trudnice, takođe je bila u automobilu i podlegla je povredama na mjestu nesreće. Karolina je odvedena u bolnicu gdje je izgubila bebu prije nego što je preminula nekoliko sati kasnije. Suprug nastradale žene zadobio je lakše povrede glave i prelome. Lokalni mediji navode da je pri svijesti, ali da ostaje u bolnici. Karolina je imala trombofiliju koja povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka i otežava trudnoću, piše kurir.rs Naslovna fotografija: Facebook Gazeta Mineiros

Mlada trudnica poginula je zajedno sa svojom majkom u saobraćajnoj nesreći dok je išla u bolnicu na porođaj. Nastavnica fizičkog vaspitanja Кarolina Palermo (26) nastradala je u srijedu u brazilskom gradu Kaseresu kad se automobil kojim je išla u porodilište sudario sa drugim vozilom nakon što je izgubio kontrolu u lošim vremenskim uslovima.

Vozač je navodno prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim automobilom. Vozilo se prema navodima lokalnih medija prepolovilo i dio je odbačen sa puta zajedno sa jednim od putnika.

Ivoneta Palermo (49), majka nastradale trudnice, takođe je bila u automobilu i podlegla je povredama na mjestu nesreće. Karolina je odvedena u bolnicu gdje je izgubila bebu prije nego što je preminula nekoliko sati kasnije. Suprug nastradale žene zadobio je lakše povrede glave i prelome. Lokalni mediji navode da je pri svijesti, ali da ostaje u bolnici.

Karolina je imala trombofiliju koja povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka i otežava trudnoću, piše kurir.rs

  • Karolinin san je bio da postane majka. Prethodno je imala dva pobačaja jer nije uspjela da održi trudnoću zbog trombofilije. Trudnoća je bila veoma teška i mnogo je rizikovala odlaskom u Кujabu – navela je rodica.

Naslovna fotografija: Facebook Gazeta Mineiros

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *