Sarajevo
16

Social Media

Light
Dark

Trudnica poginula dok je išla na porođaj: Godinama se borila da dobije dijete, porodica van sebe

Mlada trudnica poginula je zajedno sa svojom majkom u saobraćajnoj nesreći dok je išla u bolnicu na porođaj. Nastavnica fizičkog vaspitanja Кarolina Palermo (26) nastradala je u srijedu u brazilskom gradu Kaseresu kad se automobil kojim je išla u porodilište sudario sa drugim vozilom nakon što je izgubio kontrolu u lošim vremenskim uslovima. Vozač je navodno prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim automobilom. Vozilo se prema navodima lokalnih medija prepolovilo i dio je odbačen sa puta zajedno sa jednim od putnika. Ivoneta Palermo (49), majka nastradale trudnice, takođe je bila u automobilu i podlegla je povredama na mjestu nesreće. Karolina je odvedena u bolnicu gdje je izgubila bebu prije nego što je preminula nekoliko sati kasnije. Suprug nastradale žene zadobio je lakše povrede glave i prelome. Lokalni mediji navode da je pri svijesti, ali da ostaje u bolnici. Karolina je imala trombofiliju koja povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka i otežava trudnoću, piše kurir.rs Naslovna fotografija: Facebook Gazeta Mineiros

Mlada trudnica poginula je zajedno sa svojom majkom u saobraćajnoj nesreći dok je išla u bolnicu na porođaj. Nastavnica fizičkog vaspitanja Кarolina Palermo (26) nastradala je u srijedu u brazilskom gradu Kaseresu kad se automobil kojim je išla u porodilište sudario sa drugim vozilom nakon što je izgubio kontrolu u lošim vremenskim uslovima.

Vozač je navodno prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim automobilom. Vozilo se prema navodima lokalnih medija prepolovilo i dio je odbačen sa puta zajedno sa jednim od putnika.

Ivoneta Palermo (49), majka nastradale trudnice, takođe je bila u automobilu i podlegla je povredama na mjestu nesreće. Karolina je odvedena u bolnicu gdje je izgubila bebu prije nego što je preminula nekoliko sati kasnije. Suprug nastradale žene zadobio je lakše povrede glave i prelome. Lokalni mediji navode da je pri svijesti, ali da ostaje u bolnici.

Karolina je imala trombofiliju koja povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka i otežava trudnoću, piše kurir.rs

  • Karolinin san je bio da postane majka. Prethodno je imala dva pobačaja jer nije uspjela da održi trudnoću zbog trombofilije. Trudnoća je bila veoma teška i mnogo je rizikovala odlaskom u Кujabu – navela je rodica.

Naslovna fotografija: Facebook Gazeta Mineiros

1 komentar

  1. Elke
    18 Marta, 2024

    Wow, awesome blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The full glance of your site is great, let alone the content!
    You can see similar here sklep internetowy

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...