Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Život u strahu: Prijetila voditeljici i završila u zatvoru

Opsjednuta nogometna navijačica završila je u zatvoru jer je dvije godine uznemiravala voditeljicu  Laura Vuds (Woods, 36) koja je zbog toga bila u velikom strahu. Harnet Kaur (25) pisala joj je poruke prozivajući je prostitutkom, pisala joj je pogrdne komentare na internetu i slala joj neželjene dostave hrane na adresu.  Kaur, inače navijačica Liverpoola koja se na internetu nazivala "Krazy Harns", prijetila je Vuds da će joj oteti i ubiti psa. Poslala joj je na kućnu adresu Bibliju i pribor za testiranje seksualnog zdravlja, piše Avaz. S ovakvim ponašanjem započela je u junu 2021., a prestala u septembru 2023. što je na voditeljicu ostavilo "ogroman i razoran" učinak. Počela je patiti od tjeskobe i morala je povećati sigurnosne mjere oko kuće i na poslu. Kaur već ima zabranu prilaska Liverpoolovom stadionu Anfield zbog preprodaje ulaznica. Njen advokat je rekao o tom prijestupu da je uzrokovan autizmom koji ju je doveo do "opsesije". Naslovna fotografija: Instagram

Opsjednuta nogometna navijačica završila je u zatvoru jer je dvije godine uznemiravala voditeljicu  Laura Vuds (Woods, 36) koja je zbog toga bila u velikom strahu.

Harnet Kaur (25) pisala joj je poruke prozivajući je prostitutkom, pisala joj je pogrdne komentare na internetu i slala joj neželjene dostave hrane na adresu. 

Kaur, inače navijačica Liverpoola koja se na internetu nazivala “Krazy Harns”, prijetila je Vuds da će joj oteti i ubiti psa. Poslala joj je na kućnu adresu Bibliju i pribor za testiranje seksualnog zdravlja, piše Avaz.

S ovakvim ponašanjem započela je u junu 2021., a prestala u septembru 2023. što je na voditeljicu ostavilo “ogroman i razoran” učinak. Počela je patiti od tjeskobe i morala je povećati sigurnosne mjere oko kuće i na poslu.

Kaur već ima zabranu prilaska Liverpoolovom stadionu Anfield zbog preprodaje ulaznica. Njen advokat je rekao o tom prijestupu da je uzrokovan autizmom koji ju je doveo do “opsesije”.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...