Sarajevo
15

Social Media

Light
Dark

“Avaz” otkriva ime osumnjičenog za ubistvo Harisa Osterdala na Stupu

Pripadnici PU Sokolac sinoć su na području ove općine uhapsili jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom Harisa Osterdala u sarajevskom naselju Stup. "Avaz" otkriva ekskluzivno da je riječ o Oliveru Erbertu - Peteru. On je sinoć lociran na području Sokoca a pronađeno je i vozilo koje ga je čekalo tokom izvršenja likvidacije. Njegov pomagač i dalje se nalazi u bijegu, piše Dnevni Avaz. Podsjećamo, sinoć u sarajevskom naselju Stup, na lice mjesta su došle dvije maskirane osobe sa sportskim torbama u kojim se nalazilo automatsko oružje. Na licu mjesta nisu ostale čahure, pa se može može zaključiti da je riječ o profesionalcima. Naslovna fotografija: Avaz

Pripadnici PU Sokolac sinoć su na području ove općine uhapsili jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom Harisa Osterdala u sarajevskom naselju Stup.

“Avaz” otkriva ekskluzivno da je riječ o Oliveru Erbertu – Peteru. On je sinoć lociran na području Sokoca a pronađeno je i vozilo koje ga je čekalo tokom izvršenja likvidacije.

Njegov pomagač i dalje se nalazi u bijegu, piše Dnevni Avaz.

Podsjećamo, sinoć u sarajevskom naselju Stup, na lice mjesta su došle dvije maskirane osobe sa sportskim torbama u kojim se nalazilo automatsko oružje.

Na licu mjesta nisu ostale čahure, pa se može može zaključiti da je riječ o profesionalcima.

Naslovna fotografija: Avaz

Share to...