Sarajevo
-2

Social Media

Light
Dark

“Avaz” otkriva ime osumnjičenog za ubistvo Harisa Osterdala na Stupu

Pripadnici PU Sokolac sinoć su na području ove općine uhapsili jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom Harisa Osterdala u sarajevskom naselju Stup. "Avaz" otkriva ekskluzivno da je riječ o Oliveru Erbertu - Peteru. On je sinoć lociran na području Sokoca a pronađeno je i vozilo koje ga je čekalo tokom izvršenja likvidacije. Njegov pomagač i dalje se nalazi u bijegu, piše Dnevni Avaz. Podsjećamo, sinoć u sarajevskom naselju Stup, na lice mjesta su došle dvije maskirane osobe sa sportskim torbama u kojim se nalazilo automatsko oružje. Na licu mjesta nisu ostale čahure, pa se može može zaključiti da je riječ o profesionalcima. Naslovna fotografija: Avaz

Pripadnici PU Sokolac sinoć su na području ove općine uhapsili jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom Harisa Osterdala u sarajevskom naselju Stup.

“Avaz” otkriva ekskluzivno da je riječ o Oliveru Erbertu – Peteru. On je sinoć lociran na području Sokoca a pronađeno je i vozilo koje ga je čekalo tokom izvršenja likvidacije.

Njegov pomagač i dalje se nalazi u bijegu, piše Dnevni Avaz.

Podsjećamo, sinoć u sarajevskom naselju Stup, na lice mjesta su došle dvije maskirane osobe sa sportskim torbama u kojim se nalazilo automatsko oružje.

Na licu mjesta nisu ostale čahure, pa se može može zaključiti da je riječ o profesionalcima.

Naslovna fotografija: Avaz