Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

U svom stilu: Karleuša odgovorila Editi na prozivke, nastao haos na društvenim mrežama

Pjevačice Edita Aradinović i Jelena Karleuša zaratile su danas na društvenim mrežama zbog izjave mlađe pjevačice da albumi "Alfa" i "Omega" nisu po njenom ukusu, piše Mondo. Jelena Karleuša je brzo reagovala na svom Instagramu, prokomentarisala da joj je "Edita bila simpatična", a potom poručila da je preumorna za svađu. Ipak, poslije par minuta je objavila privatnu prepisku koju je vodila sa Editom, u kojoj joj pjevačica govori da je "maže go*nima", da bi sada Edita riješila da raspali na Instagramu. "Jelena Karleuša, šta ke*aš da te umara sve ovo kada brišeš svoje poruke, a onda ovo kačiš na Tviter? Baš si cava, a nekad sam mislila da si faca. Kad nisi pjevačica, bar faca da budeš, ne može i jedno i drugo", napisala je Edita u prvoj poruci:  Aradinovićeva je potom objavila i cjelokupnu prepisku sa Karleušom, u kojoj joj ova poručuje "da je više ne uzima u usta", ali i da "može da je namaže go*nima i napravi na majmuna": Naslovna fotografija: Instagram @karleusastar

Pjevačice Edita Aradinović i Jelena Karleuša zaratile su danas na društvenim mrežama zbog izjave mlađe pjevačice da albumi “Alfa” i “Omega” nisu po njenom ukusu, piše Mondo.

Jelena Karleuša je brzo reagovala na svom Instagramu, prokomentarisala da joj je “Edita bila simpatična”, a potom poručila da je preumorna za svađu. Ipak, poslije par minuta je objavila privatnu prepisku koju je vodila sa Editom, u kojoj joj pjevačica govori da je “maže go*nima”, da bi sada Edita riješila da raspali na Instagramu.

Jelena Karleuša, šta ke*aš da te umara sve ovo kada brišeš svoje poruke, a onda ovo kačiš na Tviter? Baš si cava, a nekad sam mislila da si faca. Kad nisi pjevačica, bar faca da budeš, ne može i jedno i drugo”, napisala je Edita u prvoj poruci:

 Aradinovićeva je potom objavila i cjelokupnu prepisku sa Karleušom, u kojoj joj ova poručuje “da je više ne uzima u usta“, ali i da “može da je namaže go*nima i napravi na majmuna”:

instagram edita aradinović

Naslovna fotografija: Instagram @karleusastar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...