Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Odlučila testirati koliko grudi na slikama donose lajkova, rezultat nikoga nije iznenadio

edna blogerica odlučila je testirati koliku tačno moć grudi imaju nad muškim mozgovima, a rezultat njezinog eksperimenta nikog nije posebno iznenadio. Rezultat je nije nimalo iznenadio. Dok je njezina objava "slasne bloody mary" dobila tek 25 lajkova, svaka fotografija na kojoj je istaknula dekolte imala ih je više od 100. S obzirom na to da Jana na Instagramu ima 32 hiljade pratitelja, sasvim je jasno koliko dekolte privlači pažnje, ali i donosi klikova, piše Index.hr Naslovna fotografija: Instagram

edna blogerica odlučila je testirati koliku tačno moć grudi imaju nad muškim mozgovima, a rezultat njezinog eksperimenta nikog nije posebno iznenadio.

  • Nakon lijepog dana na plaži listala sam fotografije i odlučila jednu podijeliti na Facebooku. Neću lagati, ‘dame’ su bile ‘na izvol'te’, no slika mi se svidjela pa sam je stavila za profilnu”, piše blogerica Jana Hocking.
Jana Hocking
  • Zbog te male promjene broj zahtjeva za prijateljstvo skočio mi je s 1000 do maksimalnih 5000 u samo mjesec dana. Jesu li grudi stvarno toliko moćne? Nikad se nisam previše uzbuđivala oko toga ko me prati na društvenim mrežama i obično prihvatam sve requestove, nastavlja.

Rezultat je nije nimalo iznenadio. Dok je njezina objava “slasne bloody mary” dobila tek 25 lajkova, svaka fotografija na kojoj je istaknula dekolte imala ih je više od 100. S obzirom na to da Jana na Instagramu ima 32 hiljade pratitelja, sasvim je jasno koliko dekolte privlači pažnje, ali i donosi klikova, piše Index.hr

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...