Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Marija Šerifović progovorila o svojim planovima za udaju

Popularna pjevačica, Marija Šerifović, se družila sa pratiocima na društvenim mrežama te je ujdeno odgovarala na njihova pitanja o svom privatnom životu. Plan o udaji Jedan od pratioca je upitao pjevačicu planira li da se uda? Spektakularan koncert Mnogi su se složili s ovom njenom izjavom. Pjevačica je i ranije u jednoj emisiji spomenula udaju. Marija je u Tuzli održala spektakularan koncert na kojem je nizala i nove i stare hitove, a izazvala je ovacije svih prisutnih, piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Popularna pjevačica, Marija Šerifović, se družila sa pratiocima na društvenim mrežama te je ujdeno odgovarala na njihova pitanja o svom privatnom životu.

Plan o udaji

Jedan od pratioca je upitao pjevačicu planira li da se uda?

  • Kad ću da se udam? Generalno smatram da papir i papiri donose samo probleme, neko dodatno opterećenje. Papiri donose mnogo problema čak i onda kada poželite da se razvedete – navela je Šerifović.

Spektakularan koncert

Mnogi su se složili s ovom njenom izjavom. Pjevačica je i ranije u jednoj emisiji spomenula udaju.

  • Ko je ta osoba koja sada meni može da kaže kako ću živjeti, koga ću voljetit, za koga ću se udati? Ko to ima pravo? Niko – izjavila je Šerifović.

Marija je u Tuzli održala spektakularan koncert na kojem je nizala i nove i stare hitove, a izazvala je ovacije svih prisutnih, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...