Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Otkriveni novi detalji o stanju kralja Čarlsa

Britanski kralj Čarls (75) frustriran je brzinom oporavka od raka, rekao je u nedjelju njegov nećak Piter Filips (Peter Phillips), prvi član kraljevske porodice koji je detaljno progovorio o tome kako se kralj osjeća. Filips, najstariji od osmero unučadi kraljice Elizabete i sin princeze Ane (Ann), rekao je Sky Newsu Australia u intervjuu da je kralj frustriran jer njegov oporavak traje duže nego što bi to želio. Dodao da iako je pragmatičan i razumije da je potrebno vrijeme za oporavak, želio bi se vratiti u normalnost: Čarls se nada da će prisustvovati uskršnjoj misi i porodičnom okupljanju u manjem obimu u nedjelju, iako njegovo prisustvo neće biti potvrđeno unaprijed, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Platforma X

Britanski kralj Čarls (75) frustriran je brzinom oporavka od raka, rekao je u nedjelju njegov nećak Piter Filips (Peter Phillips), prvi član kraljevske porodice koji je detaljno progovorio o tome kako se kralj osjeća.

Filips, najstariji od osmero unučadi kraljice Elizabete i sin princeze Ane (Ann), rekao je Sky Newsu Australia u intervjuu da je kralj frustriran jer njegov oporavak traje duže nego što bi to želio.

Dodao da iako je pragmatičan i razumije da je potrebno vrijeme za oporavak, želio bi se vratiti u normalnost:

Čarls se nada da će prisustvovati uskršnjoj misi i porodičnom okupljanju u manjem obimu u nedjelju, iako njegovo prisustvo neće biti potvrđeno unaprijed, prenosi Avaz.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...