Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Prepoznajete li slavnog glumca s fotografije?

Slavni glumac, čija je najpoznatija uloga ona tajnog agenta Džejmsa Bonda (James), snimljen je u ležernom izdanju tokom šetnje Malibuom. Bio je u kupovini, pa na nekim fotografijama u ruci nosi vrećicu. Mnogi su primijetili da ima novi imidž. Posljednjih godina ne skriva svoju sijedu kosu, a sada ju je začešljao prema nazad i skratio je brkove i bradu. Brosnan je nedavno snimljen na plaži u Malibuu, gdje je pokazao da je u top formi, piše Avaz. Paparazzi su ga ulovili tokom vožnje biciklom, a nosio je bijelu majicu bez rukava, pa su pažnju privukli njegovi bicepsi. Osim glumačkim umijećem, Piers privlači pažnju i dobiva pohvale zbog svojeg ponašanja prema supruzi, američkoj novinarki Kili Šej (Keely Shaye). U braku su od 2001. godine, a Brosnan često ističe koliko mu je Kili pomogla da prebrodi teško razdoblje. Naslovna fotografija: Instagram

Slavni glumac, čija je najpoznatija uloga ona tajnog agenta Džejmsa Bonda (James), snimljen je u ležernom izdanju tokom šetnje Malibuom. Bio je u kupovini, pa na nekim fotografijama u ruci nosi vrećicu.

Mnogi su primijetili da ima novi imidž. Posljednjih godina ne skriva svoju sijedu kosu, a sada ju je začešljao prema nazad i skratio je brkove i bradu. Brosnan je nedavno snimljen na plaži u Malibuu, gdje je pokazao da je u top formi, piše Avaz.

Foto: INSTAGRAM

Paparazzi su ga ulovili tokom vožnje biciklom, a nosio je bijelu majicu bez rukava, pa su pažnju privukli njegovi bicepsi.

Osim glumačkim umijećem, Piers privlači pažnju i dobiva pohvale zbog svojeg ponašanja prema supruzi, američkoj novinarki Kili Šej (Keely Shaye). U braku su od 2001. godine, a Brosnan često ističe koliko mu je Kili pomogla da prebrodi teško razdoblje.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...